Skip to content

Geavanceerde

AV Techniek

Licht.
Beeld.
Audio.

Decoratie & Meer.

Licht, beeld en audio zijn de drie belangrijkste factoren in de audiovisuele techniek. Dat is onze core business, maar dat is wat ons betreft niet alles. Wij voegen extra’s toe aan jouw event. Denk aan spetterende sparkels, vurige vlammen en feestelijke confetti. Aankleding met allerhande decoratie? Van pipe and drape tot spaghettigordijnen, wij hebben het allemaal in huis.

Vertel ons wat je zoekt en wij regelen het.
Neem contact op met Jurjen:

Jurjen van Wees
Denkt graag met je mee over de inzet van de juiste technische middelen en de bijpassende accessoires.

Aankleding, special FX

en meer

Specials, video uitdagingen, decoratie & de rest

Ben je op zoek naar iets speciaals voor jouw evenement? Naast confetti shooters en spaghettigordijnen kunnen wij alle denkbare decoraties verzorgen. Neem gerust contact met ons op als je op zoek bent naar volledige aankleding van je evenement. Of als je er alleen wat hulp bij kunt gebruiken. Ons team helpt je om er een onvergetelijke show van te maken.

Jurjen van Wees
Is onze allround technicus. Hij zet bands in de spotlights en laat ze klinken als een klok.

MY Facilities

MY Facilities is een gerenommeerd partner op audiovisuele en technisch gebied. Ondersteuning vanaf het eerste contact tot en met de laatste evaluatie, dat is wat wij doen.

Wietse Buma

Voor advies op maat kun je altijd contact opnemen met Wietse. Hij denkt graag met je mee en doorziet alle organisatorische en technische uitdagingen van jouw evenement.