Skip to content

Magnifieke

Camera Registratie

3, 2, 1.
Actie.

Altijd terug kunnen kijken

Voor bedrijven en organisatiebureaus maken wij schitterende meercameraregistraties van evenementen. Alles is mogelijk, van een directe livestream van jouw evenement tot het live schakelen met meerdere camera’s.

Als je een professionele bedrijfsfilm wilt maken of iets anders wilt laten filmen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben cameramensen en editors die de registratie tot eindmontage voor hun rekening nemen.

Rob is onze deskundige op het gebied van cameraregistratie en editing.
Hij kan je zeker van dienst zijn.

Neem gerust contact op met Rob.

Rob Neefjes
Video enthousiasteling, denkt in bits en oplossingen.
Fanatiek over new media.

Voor ieder event een

Oplossing

Geef jouw evenementen sfeer

Geen situatie is hetzelfde, daarom stemmen wij altijd af hoe wij samen tot het beste resultaat kunnen komen. Alles is mogelijk, van een eenvoudige registratie met een camera tot een complexe regie met gebruik van meerdere camera’s.

Het programma is voor ons altijd leidend, de perfecte registratie staat voor ons altijd in dienst van het doel van jouw evenement. Of het nu podiumregistraties, congresregistraties, programma- of showregistraties zijn, of de registratie van een feest of begrafenis … je kunt voor al deze diensten bij ons terecht.

Met onze cameraregistraties is jouw opgenomen event altijd later terug te kijken, maar wij kunnen het ook ter plekke projecteren op een groot led scherm. Wilt u hier meer van weten?

Rob vertelt je graag meer

Rob Neefjes
All-round accountmanager en videograaf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Rob weet het!

MY Facilities

MY Facilities staat bekend als gerenommeerd partner op technisch vlak. Wij ondersteunen je vanaf het eerste contact tot evaluatie.

Rob Neefjes
Neem persoonlijk contact op met Rob voor advies op maat. Hij denkt graag op organisatorisch en technisch vlak met je mee.