Skip to content

Magnifieke

Camera Registratie

3, 2, 1.
Actie.

Lekker even nagenieten

Voor bedrijven en organisatiebureau maken wij schitterende meercameraregiestraties van het evenement. Alles is mogelijk, van het direct live streamen tot het live schakelen van verschillende camera’s op jouw evenement.

Wil je graag een professionele bedrijfsfilm of iets anders gefilmd voor je bedrijf. Geen probleem, wij hebben camera mensen en editors in dienst die het gewenste resultaat en formaat aanleveren.
Onze specialist Rob helpt je graag verder.

Rob Neefjes
Video enthousiasteling, denkt in bits en oplossingen.
Fanatiek over new media.

Voor ieder event een

Oplossing

Geeft jouw evenementen sfeer

Geen situatie is gelijk, daarom stemmen we graag af hoe we samen tot het beste resultaat komen. Alles is mogelijk, van eenvoudige één camera registratie tot een meercamera regie.

De perfecte registratie die aansluit bij het programma, dat vinden wij belangrijk. Onze diensten zijn inzetbaar voor bijvoorbeeld. podiumregistraties, congresregistraties, programma en show registraties, feesten maar ook begrafenissen. Cameraregistratie is handig voor een opname, zodat je deze terug kunt kijken, maar het laten zien op een groot LED Scherm is ook mogelijk, meer weten?

Wietse vertelt je graag meer.

Rob Neefjes
All-round accountmanager en videograaf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Rob weet het!

MY Facilities

MY Facilities staat bekend als gerenommeerd partner op technisch vlak. Wij ondersteunen je vanaf het eerste contact tot evaluatie.

Rob Neefjes
Neem persoonlijk contact op met Rob voor advies op maat. Hij denkt graag op organisatorisch en technisch vlak met je mee.