Skip to content

Livestream vanaf
jouw locatie

Livestream op locatie

Creëer.
beleving.

Wél zo persoonlijk

Heb jij een bijzondere locatie, een monumentaal pand of wil je jouw publiek gewoon jouw leuke kantoor laten zien?

Dan is een livestream op locatie perfect voor jou.

Met gemak bouwen we een compleet ingerichte studio bij jou, zodat de elementen die jij graag wilt laten zien goed over het voetlicht zullen komen.

We denken graag met je mee, zelfs op het gebied van aankleding. Zo werken we samen met onze vaste partners Pablo Decorations & Farrows

Bindert Helder
Adviseert je graag hoe we van jouw toplocatie een studio kunnen maken

.

Onze samenwerking met Van Der Valk Hoogkerk

In onze studio in Groningen kunt u gebruik maken van alle technische ondersteuning voor je livestream. Maar we kunnen ons voorstellen dat het aantrekkelijk kan zijn om een livestream in een luxere omgeving te organiseren. Bij Van der Valk Groningen – Hoogkerk is het mogelijk om voor een aantrekkelijk tarief een van de luxe zalen of boardrooms te gebruiken voor je livestream.

Voor eenvoudige Webinars hebben we boardrooms waar je een klein publiek kan uitnodigen voor een hybride event. Maar je kunt ook gebruik maken van de Executive boardroom, met een panoramisch uitzicht vanaf de 6e verdieping. Al deze zalen zijn voorzien van daglicht, klimaatbeheersing, gratis Wi-Fi en de modernste faciliteiten en audiovisuele middelen. Van der Valk biedt diverse arrangementen aan, zodat het jou en je gasten aan niets zal ontbreken.

Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk is gesitueerd op een zichtlocatie aan de A7, direct aan het P&R station Hoogkerk

Bindert Helder
Met ruim 10 jaar ervaring bij MY Facilities kan Bindert je alles vertellen over de mogelijkheden bij Van Der Valk.

Portfolio

Een greep uit onze klanten.

MY Facilities

MY Facilities staat bekend als gerenommeerd partner op technisch vlak. Wij ondersteunen je vanaf het eerste contact tot evaluatie.

Bindert Helder
Neem persoonlijk contact op met Bindert voor advies op maat. Hij denkt graag op organisatorisch en technisch vlak met je mee.