Skip to content

Wij helpen u graag met

Livestream-oplossingen

Coronavirus

Geen.
Publiek.

WIJ BRENGEN HET NAAR HET PUBLIEK

Nu alle bijeenkomsten met publiek afgelast zijn moet er naar andere manieren gekeken worden om uw publiek te bereiken. Wij hebben daar diverse livestream-oplossingen voor. Wij hebben hele simpele oplossingen voor een klein budget, maar we kunnen het ook heel uitgebreid met meerdere camera’s en presentatiemiddelen. Hieronder hebben we een paar setups voor u uitgewerkt. Het is natuurlijk mogelijk om de livestream helemaal naar uw wens aan te passen. Neem contact met ons op, wij informeren u graag.

 
 

Eenvoudige livestream-opzet

We plaatsen één camera met een microfoon. Dit signaal gaat onze streaming-encoder in en wordt op het door u geselecteerde platform uitgezonden. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, want wij bedienen en controleren uw livestream. Deze setup kan altijd uitgebreid worden met meerdere camera’s en laptops. De kijkers kunnen live vragen stellen in een chat-omgeving. Vraag naar de mogelijkheden.

uitgebreide livestream-opzet

We plaatsen meerdere camera’s en een laptop voor de presentatie. Iedere deelnemer krijgt een draadloze microfoon. Dit signaal gaat via een beeldmixer onze streaming-encoder in en wordt op het door u geselecteerde platform uitgezonden. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, want wij bedienen en controleren uw livestream. Wij wisselen de beelden van de camera’s af met de presentatie op de laptop. Deze setup kan altijd uitgebreid worden met een monitor voor de presentatie. De kijkers kunnen live vragen stellen in een chatomgeving. Vraag naar de mogelijkheden.

Webinar

Deze setup is goed geschikt voor scholen. De leerkracht kan zijn presentatie houden en leerlingen kunnen inloggen om de livestream bij te wonen. Het belangrijkste hier is de presentatie en andere desktop-toepassingen. Het videobeeld van de spreker is klein en minder van belang. Wij kunnen deze omgeving voor u inrichten en u kunt het met de webcam van uw eigen computer bedienen. Ook hier is maatwerk geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden.