Skip to content

Wij helpen u graag met

Livestream-oplossingen

Corvid-19

Geen.
Publiek.

“ Het nieuwe normaal “

Livestreams, webinars, zoom meetings en microsoft teams vergaderingen. Alles is veranderd in online video conference dit is voorlopig het nieuwe normaal.  Ook voor de Corona pandemi facaliteerden wij al combinatie evenementen de zogenoemde hybride evenementen. Een groot deel van de mensen zit dan in de zaal en een deel kijkt mee via live streaming.Gelukkig mogen we vanaf 1 Juni deze mooie oplossing weer gaan aanbieden.
Mocht deze vorm van evenementen geven je erg aanspreken.
 
Naast de hybride evenementen op locatie. Hebben wij ook onze studio in Groningen. Hier zijn dagelijks live streams, webinars, online pub-quizen en nog veel meer.  Ook hebben we een samenwerking met Van der Valk, zei hebben diverse vergaderlocaties die we tegenwoordig omtoveren tot studio. Dat betekend het comfort van Van Der Valk en de kwaliteit live stream van ons, wil je hier meer over weten.

Dit zijn de streamingdiensten waar wij u mee kunnen helpen.

Hybride evenementen

USBK7665

Het is alweer mogelijk om bijeenkomsten te organiseren voor een klein publiek. Wilt u een groter publiek bereiken dan zijn hybride evenementen een oplossing voor u.

Studio livestream

c945e602-ad23-49c2-aab5-1eafdfe5c0be

Onze studio in groningen is volledig ingericht voor livestream. alle apparatuur staat daar geïnstalleerd en is klaar voor gebruik.  U vraagt, wij draaien. 

locatie livestream

donar-2

Wil u graag op uw eigen bedrijf of lokatie? Geen probleem, wij komen graag bij u langs met een van onze mobile livestreaming sets. Een livestream studio op uw locatie.

uitvaart livestream

Rouw

In deze tijd kan niet iedereen die je graag zou willen bij de uitvaart aanwezig zijn. Wij zorgen er voor dat de uitvaart op discrete wijze opgenomen en live gestreamd wordt.

Van der Valk stream

van der valk

Wij zijn vaste techniek leverancier bij Van der Valk Groningen – Hoogkerk. Dankzij onze goede samenwerking kunnen wij u een unieke locatie bieden voor uw live event

Onze klanten waarderen dat wij meedenken.

Onze Studio oplossingen

Onze studio in Groningen hebben wij geheel ingericht als livestream ruimte. Alles wat je nodig hebt om een mooie uitzending te maken is hier standaard aanwezig. Wij werken geheel corona proof. Alles kan bediend en gebruikt worden met in achtneming van de regels die het RIVM ons voorschrijft. De studio is voorzien van een forumtafel, afkijkmonitoren voor PowerPoint, binnenkomende bellers en chat berichten. Achter de schermen zit ons technisch team voor u klaar om alle techniek voor u te bedienen. De achtergrond kan in alle kleuren maar ook naar wens geprojecteerd worden met prachtige beelden van steden, natuur, skylines of uw eigen beelden. Om dat allemaal van te voren te aanschouwen nodigen wij u van harte uit om een vrijblijvend een kijkje bij ons te nemen. Zien is geloven, de koffie staat klaar.

Onze Studio pakketten

Basic

Studio

1 Dome-camera
1 Spreker
Ontvangstruimte
Visagie
Afkijkmonitor
Presentatiemonitor
Streamlaptop
Witte achtergrond*
Chatmonitor
Chat laptop
Presentatie laptop
Grafische naamtitels
1 inbeller
In-ear voor communicatie
Projectie-achtergrond

Medium

Studio

3 Dome-camera's
Talkshowtafel 2 pers.
ontvangstruimte
Visagie
Afkijkmonitor
Presentatiemonitor
Streamlaptop
Witte achtergrond*
Chatmonitor
Chat laptop
Presentatie laptop **
Grafische naamtitels
1 inbeller
In-ear voor communicatie
Projectie-achtergrond

Advanced

Studio

3 Dome-camera's
Talkshowtafel 3 pers.
Ontvangstruimte
Visagie
Afkijkmonitor
Presentatiemonitor
Streamlaptop
Kleur achtergrond*
Chatmonitor
Chat laptop
Presentatie laptop **
Grafische naamtitels
1 inbeller
In-ear voor communicatie
Projectie-achtergrond

Ultimate

Studio

4 Dome-camera's
Talkshowtafel 4 pers.
Ontvangstruimte
Visagie
Afkijkmonitor
Presentatiemonitor
Streamlaptop
Kleur achtergrond*
Chatmonitor
Chat laptop
Presentatie laptop **
Grafische naamtitels
2 inbellers
In-ear voor communicatie
Projectie-achtergrond ***

* Witte achtergrond is standaard belicht, kleur achtergrond kan in iedere kleur of kleuren worden belicht.
**De presentatielaptops worden geleverd inclusief clicker.
*** De projectieachtergrond kan voorzien worden van fotoprojectie en filmprojectie.
Naast alle standaard mogelijkheden kunt u nog naar wens extra opties aanvragen.

Livestream op locatie

Een livestream op locatie.
 
Een livestream op locatie is natuurlijk ideaal als je graag iets wil laten zien wat er op locatie gebeurd.
Onze mobiele regieset is gemakkelijk te verplaatsen en kan een hele uitgebreide setting faciliteren. 

Natuurlijk is een standaard setting ook mogelijk.
Een gemakkelijk set is al mogelijk met één simpele camera en de juiste streaming apparatuur. En de uitgebreide set kan helemaal gepersonaliseerd worden naar wens.

Hybride evenementen

De Hybride evenementen hebben volgens ons de toekomst.

Dit zijn de evenementen op locatie, vaak bij een congres centrum waarbij een aantal mensen (1 Juni 30 Mensen ) in de zaal zitten.

De rest kijkt mee via de live stream en vaak kunnen de mensen die mee kijken vragen stellen via W-App of een live chat of welke vorm dan ook maar.

Deze bijeenkomsten variëren erg veel van grote, dit is bijvoorbeeld ideaal als ledenraadsvergadering, of als groot congres.

Voor de hybride evenementen hebben we geen standaard pakket gemaakt. Dit komt omdat het natuurlijk locatie afhankelijk is, en wat de precieze wens is.

Uitvaart livestream

Het verlies van een dierbare is altijd een moeilijke periode voor de nabestaanden. In deze tijd van Corona kan niet iedereen bij de de uitvaart aanwezig zijn.

Om dit moment toch met al uw dierbaren te delen is het mogelijk de uitvaart live te streamen en als opname te bewaren. Wij stellen ons tijdens de uitvaart discreet op, heeft u speciale momenten die u graag wel of niet gefilmd wilt hebben dan kunt u dat aan ons doorgeven.

De livestream is te zien op een afgeschermde pagina die speciaal voor u wordt gemaakt. U kunt de stream natuurlijk nadien nog terugkijken. U kunt aangeven wanneer de online versie wordt afgesloten en of u een opname te nagedachtenis wilt behouden.

Wij helpen u graag in deze periode.

Onze samenwerking met van de Valk

In onze studio in groningen kunt u gebruikmaken van alle gemakken en technische ondersteuning voor uw livestream. Wij kunnen ons voorstellen dat u het misschien wel aantrekkelijk vindt om met uw gezelschap in een luxere omgeving een livestream te organiseren. Wij zijn vaste techniekleverancier bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk en kunnen u voor zeer aantrekkelijke prijs een van de luxe zalen of boardrooms aanbieden.

We hebben boardrooms voor een eenvoudige webinar, zalen waar u een klein publiek kan uitnodigen voor een hybride event, of u kunt gebruik maken van de Executive boardroom met een panoramisch uitzicht op de 6e verdieping. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, klimaatbeheersing, gratis Wi-Fi en de meest moderne faciliteiten en audiovisuele middelen. Van der Valk heeft diverse arrangementen samengesteld, zodat u en uw gasten tijdens de bijeenkomst van alle gemakken zijn voorzien.

Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk is gesitueerd op een zichtlocatie aan de A7 direct aan het P&R station Hoogkerk. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.