Skip to content

Uitzonderlijk

Projectie.

Beeld.
Kunst.

Bioscoopgevoel

Met projectie kunnen we beelden maken die aansluiten op de beleving die je je publiek wenst te geven. Wij verzorgen een totaalpakket dat alle zintuigen prikkelt. Denk je eens in; een interactief decor van 30 meter breed… dat is echt overweldigend.

Zo hebben we voor de opening van Netflix Nederland op het gebouw van hun een korte film geprojecteerd, dit was natuurlijk een enorme marketing stunt om het begin van Netflix in Nederland onder de aandacht te brengen. We projecteren regelmatig op verschillende gebouwen we en experimenteren continu met widescreen projectie. 

Bindert Helder
Video enthousiasteling, denkt in bits en oplossingen.
Dé man voor projectie, widescreen en video uitdagingen.

Beeld, lekker groot

Geprojecteerd

My Facilities geeft jouw een event beleving

Met een widescreen krijgt jouw publiek een bioscoopgevoel. Omdat je veel meer ruimte op je scherm hebt, kun je gemakkelijk meerdere dingen tegelijkertijd laten zien. En als je gebruik maakt van live camera’s dan kun je die beelden daar natuurlijk ook op projecteren.

Wil jij ook indruk maken? Neem contact op met Bindert, hij is onze allround technicus en videospecialist.

Bindert Helder
All-round technicus en video-specialist. Oog voor de kleinste details voor the big picture.

MY Facilities

MY Facilities staat bekend als gerenommeerd partner op technisch vlak. Wij ondersteunen je vanaf het eerste contact tot evaluatie.

Bindert Helder
Neem persoonlijk contact op met Bindert voor advies op maat. Hij denkt graag op organisatorisch en technisch vlak met je mee.