Skip to content

Qua techniek hebben wij praktisch alles

IN DE VERHUUR.

Licht. Geluid. Video.

Dry-hire of met personeel?

MY Facilities is gespecialiseerd in de verhuur van licht, geluid, en video. We werken alleen maar met A-merken, zoals Panasonic, Sennheiser, Christie, en MIDAS. Daarnaast is het assortiment uitgebreid met aankleding en staging.

Er zijn verschillende vormen van huren mogelijk; met of zonder ons personeel erbij. Ben je zelf technisch genoeg, of heb je liever ondersteuning van ons? Alles is mogelijk! Er is slechts één voorwaarde: we verhuren uitsluitend aan bedrijven.

Wietse Buma
Als planner en algemeen accountmanager kan Wietse je precies vertellen wat we voor je kunnen betekenen!

Materiaal huur

Technisch

Huren voor variërende periodes? Geen probleem!

Bij ons huur je materiaal van A-merken en A-kwaliteit voor korte periodes of langere termijnen. Van line-array geluidsset tot grote Roland video switcher.

MY Facilities heeft ook de kennis in huis om technici te leveren die je ondersteunen bij de bouw, show of allebei. Neem contact op met onze planner en alleskunner, Wietse.

Wietse Buma
All-round accountmanager en gepassioneerd koffiedrinker. Hij vertaalt je aanvraag naar technische realisatie.

Scherp Geprijsd.

Tolken-installaties

Een complete tolkencabine met rondleidingsets.

Laser-projectoren

Diverse laserprojectoren voor elke gelegenheid.

DJ-sets

Een complete DJ-set inclusief DJ-booth, geluid, en licht.

Pipe & Drape

Zowel witte als zwarte Pipe & Drape. Meer dan 100 meter.

Hoe huur ik?

Succesvol huren doe je zo!

MY Facilities en Cine Media Groep verhuren uitsluitend aan de zakelijke klant. Bij het indienen van een (eerste) reservering wordt verwacht dat je een kopie van een identiteitsbewijs meestuurt, evenals een uittreksel van de K.v.K. inschrijving.

In het kort bestaat het verhuurproces uit 5 onderdelen:

1. Voorbereiding – Een goede voorbereiding is het halve werk. Bereid je productie goed voor, hier kunnen wij je eventueel mee assisteren.

2. Kiezen – Huren bij MY Facilities en Cine Media Groep is super simpel, je vindt het aanbod online en maakt makkelijk een reservering.

3. Contact – Wanneer je je keuze hebt gemaakt neem je contact op met Wietse of reservering@cinemediagroep.nl. Laat ons duidelijk weten welk materiaal voor welke periode je wenst te huren.

4. Afhalen – Wij zorgen ervoor dat het materiaal voor je klaar staat. In de meeste gevallen is dit de middag voor de huurdatum het geval. Bij het afhalen vragen we je een borg te pinnen.

5. Retour – Aan het einde van de huurperiode breng je het gehuurde terug vóór 10u ‘s morgens. Wij controleren en checken het materiaal en storten de borg terug op jouw rekening.

Meer informatie of klaar om bij ons te huren? Neem contact op met Wietse of check cinemediagroep.nl.

Wietse Buma
All-round accountmanager en gepassioneerd koffiedrinker.

MY Facilities

MY Facilities staat bekend als gerenommeerd partner op technisch vlak. Wij ondersteunen je vanaf het eerste contact tot evaluatie.

Wietse Buma
Neem persoonlijk contact op met Wietse voor advies op maat. Hij denkt graag op organisatorisch en technisch vlak met je mee.