Skip to content

Verkoop &

Installatie

Advies.
Service.

verkoop of Installatie?

Op audiovisueel gebied kan je bijna alles bij ons aanschaffen. Door de speciale connecties die wij door de jaren heen hebben opgebouwd met leveranciers, kunnen wij enorm scherp inkopen, waarvan jij profiteert! Naast verkoop bieden wij ook installaties aan. Van het ophangen van speakers of monitoren, tot complete interactieve installaties: alles is mogelijk.

Bijzondere of normale projecten: wij staan overal voor open.

Rob Neefjes
Denkt met je mee en draait zijn hand niet om voor een installatieproject. Hij adviseert je graag over de mogelijkheden.

Installaties, maar dan

"SLIM"

Interactieve installaties

Een interactieve installatie is een installatie die “slim” is. Door gebruik te maken van sensoren kan alles worden aangestuurd. Hiervoor gebruiken wij vaak Arduino’s, deze programmeren we zelf.

Bij een interactieve installatie kun je denken aan het inrichten van een ruimte of een centrum. Zo hebben we de Science Hub in Dwingelo ingericht voor Astron.

Hier zijn een aantal spelletjes voor gemaakt die via een touchscreen te spelen zijn. We hebben ook het zwarte gat nagebootst, hier kun je in stappen. In de Science Hub hebben we ook een constructie gebouwd waarmee je kunt simuleren dat je op de maan landt en een rondje loopt.

Portfolio

Een greep uit onze klanten.

MY Facilities

MY Facilities staat bekend als gerenommeerd partner op technisch vlak. Wij ondersteunen je vanaf het eerste contact tot evaluatie.

Rob Neefjes
Neem persoonlijk contact op met Rob voor advies op maat. Hij denkt graag op organisatorisch en technisch vlak met je mee.